Круглий стіл «Налагодження взаємодії бізнесу та влади у впровадженні окремих елементів Угоди про Асоціацію Україна – ЄС в частині якості і безпеки виробництва та обігу харчових продуктів»

0
19

м.Вінниця,                                                                             МЦ «КВАДРАТ»

09 вересня «Спілка підприємців «СТІНА» запрошує Вас на круглий стіл щодо впровадження в області системи якості харчових продуктів – НАССР. Захід організовано за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

До участі запрошуються представники бізнесу, органів влади та експерти.

Під час круглого столу обговорюватимуться:

  • стан реалізації вимог законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів у Вінницькій області;
  • важливість впровадження системи харчової безпеки (НАССР), а також ризики економічного, соціального та комерційного характеру при її недостатньо ефективній реалізації;
  • відповідальність за порушення законодавства про харчові продукти та норми;
  • медіація конфліктів між органами нагляду та контролю, а також суб’єктів господарювання на базі організацій громадянського суспільства;

Круглий стіл допоможе налагодити комунікацію між бізнесом, органами нагляду та контролю за сприяння органів державної влади, регуляторної служби, місцевого самоврядування та організацій громадянського суспільства. Сприятиме досягненню домовленостей про максимально сприятливий режим нагляду за підприємствами харчової галузі під час запровадження стандартів, передбачених Угодою про асоціацію.

Коли: 09 вересня 2019 р.

Де: м. Вінниця, вул.Театральна 15, МЦ «КВАДРАТ»

Час: 14:00-17:00. Реєстрація з 13:45

Телефон для довідок: (096)152-60-70

Партнери заходу: Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА, представництва Дерспродспоживслужби і Державної регуляторної служби України у Вінницькій області.

Спікери:

  1. Андрій САЛЮК, начальник відділу безпеки харчових продуктів ГУ ДПСС у Вінницькій області.
  2. Євген ЗІЛЬБЕРТ, провідний експерт з розробки та впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості.
  3. Олеся ДАНИЛОВА, завідувач сектором Державної регуляторної служби України у Вінницькій області. Провідний експерт з розробки та впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості.

Вхід вільний.

Цей захід підготовлений ВОГО «Спілка підприємців «СТІНА» за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства. Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

 * – HACCP (HazardAnalysisandCriticalControlPoints) — аналіз ризиків та критичних контрольних точок.